Intr’un timp ma saturasem de garsoniera si m’am gandit , m’am tot gandit sa ma mut intr’un apartament.
La inceput am gasit unul cu 3 camere , dar erau in 3 cartiere diferite si ma gandeam cum o sa’mi fac eu hol intre ele! Dupa un timp am gasit unul cu 2 camere , frumos , intr’un cartier linistit , ca daca stii karate si sunteti toti 45 ai tupeu sa iesi pe strada! Dar stati sa va explic cum ajungeti la mine!
De unde locuiti voi , o luati la dreapta si mergeti drept inainte vreo 2 km , dupa care te intorci , ca nu trebuia sa o iei la dreapta ci la stanga.Urci in tramvai si mergi UNA , DOUA , TREI zeci si opt de statii , dupa care cobori! Te duci frumos si intrebi cine e cel mai tare la bataie de aici ma nene! Vine ala te bate si vis-a-viz de unde nu iti mai gasesti dintii stau eu
.
Locuiesc la etajul 10 , dar poti sa iei si liftul ca pana la parter urca! In fata usii bati usor in podea sa nu sperii gandacii , am si sonerie la usa , da trebuie s’o caut.
La mine in casa este o curatenie deplina , sunt doar 2 muste moarte pe podea , a cazut tavanu pe ele
.Am o bucatarie stramtaaaa , da acum?! acum de cand a bubuit butelia , tot cartieru e bucataria mea.Am apa non stop mai putin atunci cand nu ploua!
Rugamintea mea la voi este sa nu va sprijiniti de calorifer , ca mi’l stergeti de pe perete si de unde bani de vopsea sa’l desenez la loc?! Bine … am de toate in casa , frigider , aragaz , combina … dai pagina si vezi video’uri , calculatoare.
Cam asta a fost va astept in apartament la mine:)